vineri, 19 aprilie, 2024

Mizele meciului Halep – Jankovici

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep are trei motive in plus pentru a castiga partida cu Jelena Jankovici, din semifinalele turneului de la Cincinnati, dotat cu premii in valoare de 2,4 milioane de dolari.

Simona nu se lupta doar pentru victorie in partida de duminica dimineata, ci si pentru alte trei obiective, ce i-ar putea face viata mai usoara in perspectiva US Open.

In primul rand, o victorie in fata sarboaicei i-ar asigura Simonei Halep revenirea pe locul secund, cea mai buna clasare a sa din cariera.

Locul doi WTA ar duce, mai departe, la un parcurs mai usor la US Open, intrucat Simona ar fi a doua favorita la competitia americana. Acest lucru ar insemna ca, pe traseul virtual, Simona ar scapa de Serena Williams sau Maria Sharapova pana in finala.

Al treilea obiectiv este premiul consistent oferit de organizatori, de aproape un sfert de milion de dolari, pentru o victorie in fata jucatoarei de pe locul 25 WTA.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati dupa ce a invins-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (locul 34 WTA), scor 7-6 (3), 6-2.

Venita dupa o perioada epuizanta, Simona Halep a inceput ezitant si si-a intrat cu greu in ritm, parand coplesita din punct de vedere fizic, pentru ca apoi sa arate din nou precum sportiva care ne-a incantat de atatea ori.

In semifinale, Simona Halep o va intalni pe sarboaica Jelena Jankovici, ocupanta locului 25 in clasamentul WTA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img