joi, 28 martie, 2024

Moarte suspecta la Cluj! Un preot a fost gasit fara suflare intr-o fantana

Distribuie:

Publicat:

Moarte cu semne de intrebare in localitatea clujeana Ghirisu Roman, comuna Mociu. Preotul ortodox din aceasta localitate a fost gasit fara viata in fantana din curtea casei parohiale. Barbatul avea probleme de sanatate, astfel ca unii localnici suspecteaza ca omul Domnului si-ar fi luat viata. Politistii au deschis in acest caz un dosar penal pentru infractiunea de ucidere din culpa. Medicii legisti si anchetatorii vor stabili daca parintele s-a sinucis sau a murit accidental.

Macabra descoperire a fost facuta in aceasta dimineata. Familia l-a cautat pe preotul Beniamin Sarmasan ore in sir, insa fara rezultat. Fiica si-a gasit tatal inecat in fantana, dupa care a dat alarma. Oamenii din Ghirisu Roman spun ca preotul lor, care slujea de aproximativ 25 de ani in biserica din localitate, ar fi avut probleme de sanatate. De altfel, el ar fi fost si intr-o stare de depresie cauzata de faptul ca mai marii Bisericii Ortodoxe Romane ar fi vrut sa-l schimbe, la cererea unor localnici rautaciosi. Acesta ar fi motivul principal pentru care duhovnicul si-ar fi luat viata.

 

Ramas cu cei trei copii ai sai, dupa ce sotia i-a decedat in urma cu 6 ani, fiind bolnava de cancer, parintele era cunoscut in comunitate ca fiind un om bun.

La casa parohiala din Ghirisu Roman au ajuns pompierii, criminalistii si politistii. Ambulanta a fost intoarsa din drum, deoarece rigiditatea cadaverica era instalata in corpul barbatului, iar manevrele de resuscitare erau inutile. Militarii de la ISU sunt cei care au scos cadavrul preotului din fantana.

 

Sursa: ziarulclujean.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img