vineri, 29 martie, 2024

Momente penibile la concertul Innei de la Sibiu. Si-a aruncat peruca si-a tinut un discurs cam… incoerent

Distribuie:

Publicat:

”Noi, artistii, decurgem la chestii de genul asta”, a strigat Inna pe scena de la Sibiu, acolo unde a intretinut publicul in noaptea dintre ani. ”Uitati-va la mine ca e important” a completat artista, moment in care li-a scos peruca de pe cap si a aruncat-o.

Frigul, oboseala si tot felul de incidente nefericite dinaintea concerului de la Sibiu, au reusit sa o cam scoata din fire pe Inna, artista asteptata cu sufletul la gura de publicul din Sibiu. Si Inna …a facut spectacol. Nu neaparat din punct de vedere artistic, ci din cauza ca a facut o alegere neinspitata si a purtat o peruca neagra, care i-a tot dat de furca. Au fost mai multe momente in care artista a cantat tinandu-si mana in cap, ba la un moment dat a intrerupt concertul si s-a ascuns sa se aranjeze.

Pana la urma a cedat nervos. A cerut liniste si, vizibil nervoasa, a tinut un discurs la limita incoerentei. ”Vreau sa va dau un secret din culisele artistelor, si nu numai de la noi, ci de peste tot… In seara de Revelion, cand sunt 0 grade si cand trebuie sa venim sa cantam si sa fim super frumoase, noi mai decurgem si, uitati-va la mine, pentru ca este un moment important, la …genul asta de chestii. Doar ca de data asta a fost cea mai proasta inspiratie pe care am avut-o, pentru ca mi se tot tragea si am zis ca o sa raman fara ea si atunci … m-ati vazut si fara artificiu.” a strigat artisa de pe scena, moment in care si-a smuls peruca de pe cap si a aruncat-o undeva in spate.

Inna si-a continuat recitalul cu parul prins simplu, intr-o coada de cal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img