vineri, 29 martie, 2024

Momente tensionate la Antena 1! Urlete si imbranceli intre Dumitrescu si Scarlatescu la “Chefi la cutite” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

A fost o seara incendiara la “Chefi la cutite”, emisiune care ruleaza pe Antena 1! Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu au urlat unul la altul, si-au lansat acuzatii grave si chiar s-au imbrancit in cadrul editiei filmata pentru cea de-a sasea confruntare a show-ului culinar. In ciuda acestui incident neplacut pentru cei doi chefi celebri si nu numai, emisiunea prezentata de Gina Pistol a fost lider de audienta seara trecuta pe toate segmentele de public. Ea a adunat in fata micilor ecrane nici mai mult nici mai putin de 2.216.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la ora 22:34.

Urlete si imbranceli intre Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu la “Chefi la cutite”

Au iesit scantei in bucataria de la “Chefi la cutite”, dupa ce Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu s-au luat la cearta si s-au imbrancit. Totul a pornit dupa ce un concurent al echipei galbene a mers la bancul de lucru al echipei rosii si a rupt o bucata de prosop de hartie. Chef-ul echipei rosii, Florin Dumitrescu, a rabufnit, spunand ca participantii echipei galbene se folosesc de acest pretext in nenumarate randuri ca sa il saboteze. Astfel, el s-a dus ca o ghiulea la bancul de lucru al echipei galbene si le-a aratat concurentilor din echipa rosie ca si acolo sunt prosoape de hartie.

“Bai, daca va mai prind pe bancul asta, va alerg”, a reactionat Dumitrescu catre echipa galbena, in timp ce Scarlatescu a spus: “Bai, pleaca, dispari!”.

De aici pana la imbranceli intre chef Florin Dumitrescu si chef Catalin Scarlatescu nu a mai fost decat un moment… in care cel dintai a atins una dintre farfuriile celui din urma.

“N-am nicio treaba sa ii stric eu lui farfuriile, ca si le-a stricat singur”, a declarat ulterior Florin Dumitrescu, in timp ce Catalin Scarlatescu a spus: “Si ce? N-ai voie sa iei servetele sau ce?”.

Toti cei prezenti la cea de-a sasea confruntare a show-ului culinar s-au oprit din lucru si au privit socati momentele neplacute. “Chiar ne-am panicat atunci”, “Am crezut ca se bat”, au comentat concurentii de la “Chefi la cutite” incidentul.

“In momentul in care ajungem intr-o faza ca asta, in care eu am senzatia ca iti trimiti concurentii special sa imi strice toata povestea in momentul in care eu montez, prietene, n-am ce sa-ti fac”, a mai spus chef Florin Dumitrescu. “Nu mai vorbesc cu el. N-am ce sa vorbesc cu alintatul asta, ca nu se mai poate vorbi. In sezonul trecut, din mizerie nu m-a scos si n-am reactionat. Ascutim cutitele sa incepem sa ne scoatem rinichii?”, a comentat chef Catalin Scarlatescu in filmarea de mai jos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img