vineri, 29 martie, 2024

Momente unice pentru micii fotbalisti de la LPS Vaslui

Distribuie:

Publicat:

In urma participarii la primul lor turneu international, copiii de la grupele 2003, 2006, 2007 si 2008 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au reusit sa revina acasa nu doar cu amintiri unice, cu experiente, ci si cu rezultate foarte bune si cu speranta si increderea intr-un viitor frumos.
Micutii fotbalisti de la grupa 2008 au reusit sa se claseze pe locul 8. Cei de la 2003 si 2007 au castigat turneul, iar grupa 2006 s-a clasat pe locul 3. 
”Multumim copiilor, care au reprezentat cu cinste Liceul cu Program Sportiv Vaslui dar si Romania!  Tin sa felicit, in primul rand, antrenorii Cristi Vartolomei, Constantin Petrea si Adi Racovita, pentru munca depusa, implicare, rabdare si daruirea de care dau dovada, pentru ca micutii fotbalisti sa ajunga cat mai sus. Felicitari pentru rezultatele obtinute, s-a vazut cu cata ambitie s-au luptat, cate emotii, dar si lacrimi au varsat, atat de bucurie, dar si de dezamagire. Ei nu trebuie sa uite ca pentru a ajunge sus, drumul e lung, iar copiii sunt abia la inceput de drum, iar rezultatele nu conteaza, ci participarile la cat mai multe competitii”, a spus Ionut Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img