vineri, 26 aprilie, 2024

Momentul adevarului! Cati bani ar fi luat Bianca de la Alex Bodi, cat timp au fost impreuna? Informatii explozive din dosar

Distribuie:

Publicat:

Bianca Drăgușanu nu a beneficiat de banii lui Alex Bodi, cât timp a fost căsătorită cu acesta.

Alex Bodi nu i-a transferat bani în cont Biancăi Drăgușanu în perioada în care au fost căsătoriți, sau cel puțin asta reiese din extrasele de cont depuse în instanță de avocatul milionarului acuzat că ar face parte dintr-o rețea de proxenetism. Documentul prezentat de avocatul Cătălin Dancu arată tranzacțiile înregistrate în perioada 1 ianuarie 2019 – 10 iunie 2020 și este important în contextul acuzațiilor procurorilor la adresa lui Bodi pentru că arată atât sursele de venit ale acestuia cât și modul în care banii au fost cheltuiți.

La începutul acestui an, Bianca Drăgușanu a fost cea care i-a transferat lui Bodi aproape 40.000 euro pentru plata unui automobil Mercedes. Bodi i-a restituit suma respectivă la un moment dat, după o ceartă pe care cei doi au avut-o, încheiată cu o despărțire. În afară de acest schimb, Bianca nu mai apare ca beneficiar direct al tranzacțiilor afaceristului, cu excepția unui transfer al unei sume mici de bani, în vara anului trecut, pentru cumpărături.

Alex Bodi are probleme cu justiția—: CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img