marți, 16 aprilie, 2024

Momentul asasinarii Ambasadorului Rusiei in Turcia a fost FILMAT – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Ambasadorul Rusiei in Turcia, Andrei Karlov, a fost impuscat luni, in timp ce participa la o expozitie, in orasul Ankara, diplomatul fiind ranit, anunta surse citate de presa turca.

Andrei Karlov a fost impuscat in timp ce participa la o expozitie in cadrul Galeriei de Arta Contemporana din Ankara, a transmis Ambasada Rusiei, citata de site-ul agentiei Tass.

Conform postului CNN Türk, Andrei Karlov este in stare critica. In atac au fost ranite alte trei persoane, relateaza postul NTV.

Exista suspiciuni ca atacul are caracter terorist islamist, relateaza ziarul Hurriyet.

Ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a murit in urma ranilor suferite in atacul armat, informeaza agentia de presa RIA, citata de Reuters.

Agresorul s-a prezentat ca fiind ofiter de politie cand a intrat in expozitie, a informat o sursa militara agentia Interfax.

Atacatorul era imbracat in costum cu cravata si a strigat in limba araba, “Allahu Akbar” (“Dumnezeu este mare”), in timp ce avea loc atacul. Barbatul a mai spus cateva cuvinte si in limba rusa, potrivit Associated Press. De asemenea, el a stricat cateva dintre fotografiile care atarnau pe peretii expozitiei.

VEZI VIDEO AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img