sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Moneda de 5 bani care se vinde cu o avere pe OLX. Dacă o ai, te îmbogățești

Distribuie:

Publicat:

Este o adevărată nebunie pe site-urile de vânzare-cumpărare. Monede sau bancnote vechi se vând la sume colosale care te-ar putea face miliardar în doar câteva secunde. Desigur, trebuie să și deții aceste comori pentru a avea parte de atât de multe avere. De data aceasta vorbim despre moneda de 5 bani. Dacă o ai acasă trebuie să știi că poți avea o avea o avere în portofel în doar câteva minute.

Pe OLX moneda de 5 bani se vinde cu o sumă foarte mare. Dacă ești norocos să ai acasă, încearcă-ți norocul și scoate-o la vânzare pentru a face o avere de pe urma ei. Este vorba despre moneda de 5 bani, veche de două secole, încă de pe vremea Regelui Carol I. Între anii 1882 și 1885 Banca Națională emitea mai multe monede care aveai efigia regalității pe una din fațete, iar pe cealaltă era chipul Regelui Carol.

Moneda de 5 bani care costă o avere

Pe OLX găsești tot felul de lucruri de vânzare. Aici sunt scoase la vânzare și foarte multe monede sau bancnote vechi cu sume colosale. Este cazul și monedei de 5 bani emise pe vreme Regelui Carol I pentru care vânzătorul cere nici mai mult, nici mai puțin de 22.000 de euro. Din imagini se poate observa că moneda nu este chiar în cea mai bună stare, însă suma rămâne la fel de mare. Cu toate acestea, vânzătorul cu pricina spune că prețul este negociabil.

Dar asta nu e tot. Dacă faci o căutare mai amănunțită vei descoperi că aceeași monedă de 5 bani, emisă tot în anul 1884, pe eBay se vinde cu doar 47 de dolari. Este recomandat să nu vă aruncați să cheltuiți sume colosale pe astfel de comori până nu căutați amănunțit pe tot internetul diverse anunțuri. Este posibil să aveți surpriza să găsiți ceea ce căutați la o sumă cu totul mult mai mică, la fel cum este și în acest caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img