joi, 28 martie, 2024

Monica Pop, despre Ivermectina: ‘Trebuie folosit dupa parerea mea imediat, mai ales intr-o maladie care nu are alt tratament exact’

Distribuie:

Publicat:

Doctorul Monica Pop a comentat în cadrul unei emisiuni TV, cu medicul Ion Alexie, din Statele Unite ale Americii, despre tratamentul cu Ivermectină administrat celor infectați cu COVID-19.

 

„Este o prezentare a unui profesor de microbiologie de la Universitatea din Liverpool unde a făcut o analiză care arată clar că, per total, Ivermectina a scăzut mortalitatea cu 75%. Deci o eroare chiar dacă nu era de 75% sau să zicem că scade la 50% sau chiar și cu 20%, dar e un rezultat imens, pentru că Remdesivirul nu s-a dovedit niciodată să scadă mortalitatea, Arbidolul nu s-a dovedid niciodată să scadă mortalitatea, pentru că Favipiravirul nu s-a dovedit niciodată să scadă mortalitatea, ci numai steroizii s-au dovedit”, a spus dr. Ion Alexie.

Informațiile prezentate de reputatul medic român din America au fost comentate de dr. Monica Pop. Întrebată de ce există reticență față de Ivermectină, aceasta a răspuns:

„Știți foarte bine de ce există această reticență, pentru că din păcate scopul comercial predomină în lumea terapeutică. Atâta timp cât ai văzut un rezultat pozitiv la un medicament trebuie folosit după părerea mea imediat, mai ales într-o maladie care nu are alt tratament exact.

CONTINUAREA PE BUGETUL.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img