vineri, 29 martie, 2024

MOTIUNEA de cenzura, RESPINSA in Parlament

Distribuie:

Publicat:

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, marti, pentru a dezbate a patra motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Motiunea a fost respinsa, fiind exprimate 207 optiuni “pentru” si opt “impotriva”. In paralel, liberalii au organizat un miting in Parcul Izvor, in conditii de ploaie, majoritatea participantilor purtand umbrele.scrie mediafax.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa ce motiunea de cenzura initiata de PNL a fost respinsa, ca aceasta a fost “un esec din toate punctele de vedere”.

 “Nu aveau cum sa fie probleme, a fost un esec din toate punctele de vedere pentru PNL-PDL, ziceau ca aduc 15 mii de oameni, au adus o mie, erau mai multi jandarmi si elevi, ziceau ca au voturi pentru guvernare, evident ca nu au, dar nu asta e marea problema, marea problema e ca astazi nu s-a discutat despre ce trebuie sa faca Guvernul zi de zi pentru viata oamenilor, si anume cred ca azi trebuia sa discutam cum facem cu salariile, cum facem cu incalzirea pentru iarna, cum facem cu proiectele europene, care-s efectele reducerii TVA, astea erau subiectele normale pentru motiune”, a declarat premierul Victor Ponta, dupa ce motiunea de cenzura a fost respinsa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img