vineri, 26 aprilie, 2024

Motivul HALUCINAT pentru care aceasta tanara de doar 18 ani si-a ucis iubitul

Distribuie:

Publicat:

Ciudate si criminale sunt cateodata manifestarile iubirii. O crima pasionala a uimit milioane de oameni, dar si pe judecatorii care se ocupa de caz. O tanara de doar 18 ani si-a ucis cu bestialitate iubitul mai mare cu 30 de ani pentru ca, in ziua crimei, acesta nu a fost indeajuns de tandru cu ea.

Dosarul in care este judecata Cristina Raceanu, o tanara de 18 ani din Timisoara, acuzata ca si-a ucis concubinul cu 30 de ani mai in varsta, scoate la iveala adevaratul motiv al crimei. Tanara le-a declarat anchetatorilor ca a decis sa isi omoare concubinul in momentul in care acesta a inceput sa fie indiferent fata de ea si sa nu ii mai acorde atentie. Datele de la dosar arata ca tanara a premeditat crima, conform adevarul.ro.
Rechizitoriul celei supranumite „Lolita” de Timisoara acuzata ca si-a ucis iubitul, pe Dan Ardelean, zis „Vantu”, scoate la iveala ca tanara si-a ucis concubinul pentru ca acesta avea momente in care era indiferent fata de ea si nu ii arata afectiune. „Aceasta (n.r. Cristina Raceanu) a resimtit o stare de suparare si de frustrare si, de asemenea, inculpata sustine ca in aceasta ultima perioada de timp au existat momente in care s-a gandit ca la un moment dat sa il omoare pe concubinul sau , insa nu a fost sigura ca chiar vrea sa il ucida pe acesta si nici ca este capabila sa comita o asemenea fapta”, se arata in rechizitoriu.

Datele de la dosar, care redau declaratia tinerei din faza de ancheta, mai arata ca in dimineata zilei de 8 noiembrie 2016, Dan Ardelean a plecat de acasa manifestand indiferenta fata de iubita sa. Intors acasa, barbatul a fost tandru, „a vorbit frumos concubinei sale, a invitat-o si pe aceasta la masa, chiar insistand si rugand-o de mai multe ori sa serveasca masa impreuna cu el”. „Lolita” a refuzat sa ia parte la masa si a decis sa isi duca planul la indeplinire si sa il omoare pe barbat. „Inculpata s-a deplasat in bucataria primului apartament al imobilului, de unde a luat un numar de trei cutite, iar ulterior, inarmata cu aceste trei cutite a revenit in cel de-al doilea apartament al imobilului si a intrat in baie. In timp ce se afla in baie inculpata a chibzuit timp de aproximativ 5-10 minute referitor la omorul pe care urma sa-l comita, a decis ca va comite omorul, iar dupa acest interval de aproximativ 5-10 minute, in timp ce se afla in baie, inculpata a auzit ca concubinul sau se afla de partea cealalta a usii, pe holul din fata baii, a deschis brusc usa de la baie, iar cu un cutit de bucatarie pe care il avea in mana dreapta i-a aplicat concubinului sau o lovitura in zona inimii”, se mai arata in rechizitoriu, conform sursei citate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img