vineri, 26 aprilie, 2024

Motivul real pentru care Dan Alexa a divortat de Izabela! Reghe a rupt tacerea despre incidentul cu Anamaria Prodan

Distribuie:

Publicat:

Laurentiu Reghecampf a facut dezvaluiri incredibile in cadrul podcastului prezentat de Catalin Maruta pe YouTube. Antrenorul ar fi dat de inteles ca adevaratul motiv al despartirii de Anamaria Prodan este incidentul cu Dan Alexa. In articolul de astazi, va prezentam detalii stiute mai putin din viata lui Dan Alexa.

Dan Alexa a fost mereu discret cu privire la viața lui personală pe tot timpul carierei sale, încă de pe vremea când juca la echipa națională. Tocmai din acest motiv, atunci când nu a mai fost împreună cu Izabela, soția lui dintodeauna, s-a aflat foarte târziu. In urma cu ceva timp, Dan Alexa a decis dezvăluie motivul divorțului.

Chiar dacă au divorțat, Dan Alexa a ținut să precizeze că fosta soție a fost extrem de devotată și l-a susținut mereu, dar nu au reușit să evolueze în același timp, el fiind imatur pentru mult timp.

„Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. (…) Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. (…)

Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă”, a afirmat Dan Alexa, despre divorț.

Dan Alexa îi poartă iubire necondiționată, pentru că este mama fetițelor lui: „O apreciez mereu, am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete, pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și până la urmă, viața merge înainte”.

Laurentiu Reghecampf despre incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Laurențiu Reghecampf: „În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu?

Cătălin Măruță: Tu cum o vezi acum pe ea, făcând toate lucrurile acestea?

Laurețiu Reghecampf: Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. fiul lor de 13 ani), în rest nimic.

Cătălin Măruță: Dar povestea asta înțeleg că s-a terminat după scandalul cu Alexa? Înțeleg că aia te-a deranjat foarte tare, nu?

Laurețiu Reghecampf: Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. (n.r. Reghe nu a menționat dacă se referă la zvonurile de infidelitate sau la momentul deja celebru, când soția sa l-a luat lovit cu pumnul pe Dan Alexa)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img