sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Motivul real pentru care Serena Williams poartă plasturi pe față. De ce nu renunță la bandaje

Distribuie:

Publicat:

Serena Williams a revenit în tenis și joacă din nou în competiții oficiale. A revenit pe terenul de tenis săptămâna trecută, la turneul de la Eastbourne. După aproximativ 12 luni de când americanca nu a mai disputat un meci oficial, din cauza accidentărilor, este prezentă acum la Turneul de la Wimbledon, care se va desfășura până duminică, 10 iulie. Motivul real pentru care Serena Williams poartă plasturi pe față. De ce nu renunță la bandaje.

După aproape un an de pauză, Serena Williams s-a întors pe terenul de tenis săptămâna trecută, în proba de dublu a turneului de la Eastbourne, acolo unde a făcut pereche cu Ons Jabeur. Fanii jucătoarei de tenis și jurnaliștii au observat că Serena a purtat pe față un bandaj negru. S-a aflat și care este motivul real pentru care a ales să intre pe teren cu acei plasturi.

Motivul real pentru care Serena Williams poartă plasturi pe față

Jurnaliștii americani au fost cei care au descoperit adevăratul motiv pentru care Serena Williams a purtat bandaj pe față. Potrvit prese internaționale, apariția inedită pe care jucătoarea de tenis a avut-o se datorează unei probleme de lungă durată cu sinusurile pe care o are. Astfel, acei plasturi au rolul de a ușura presiunea și durerea cauzate de această afecțiune.

Se pare că problema de sănătate pe care o are vedeta este una destul de veche, pentru că și în anul 2007, Serena Williams vorbea despre această afecțiune.

Serena Williams a fost la un pas de moarte când a născut-o pe fetița ei

În anul 2017, când a născut-o pe Alexis Olympia Ohanian, Serena Williams a fost la un pas de moarte. Vedeta a povestit cu ceva timp în urmă, că are simptome asemănătoare cu cheagurile de sânge, le-a spus medicilor, însă aceștia nu ar fi ascultat-o. Serena Williams a scris experiența pe care a avut-o, într-un eseu publicat în revista Elle. Ea a afirmat că s-a trezit și simțea că era pe moarte, iar părinții și socrii i-au fost aproape în toate aceste momente.

„Când m-am trezit am simțit că eram pe moarte. Părinții și socrii mei încercau să-mi vorbească, iar eu nu mă puteam gândi decât că: „Mor. O să mor. Dumnezeule! Aveam un cheag de sânge la plămâni. A trebuit să mi se introducă un filtru în vene pentru a-l distruge înainte să-mi ajungă la inimă. Eram epuizată. Deși luptasem pentru heparină, nu mi-a plăcut tratamentul. Voiam doar să fiu cu copilul meu”, povestea pe atunci Serena Williams.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img