sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Murgeni : 3 barbati retinuti la Barbalesti

Distribuie:

Publicat:

Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Murgeni au probat activitatea infractionala a 3 barbati din Horga, comuna Epureni, judetul Vaslui, banuiti de comiterea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente, amenintare si distrugere.

In ziua de 26 iunie, Politia Orasului Murgeni a fost sesizata, prin apel 112, cu privire la faptul ca mai multe persoane tulbura ordinea si linistea publica in zona unui spatiu comercial aflat pe raza satului Barlalesti, comuna Epureni, judetul Vaslui. In zona au intervenit mai multe echipaje de politie care au restabilit ordinea si linistea publica, identificand totodata 5 persoane care au fost implicate in scandal si care au fost conduse la sediul politiei pentru dispunerea masurilor legale.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca, vineri, 26 iunie a.c., ora 20:00, in zona unui local de alimentatie publica din satul Barlalesti, 3 barbati cu varste intre 16 si 29 de ani, din Horga, comuna Epureni, au provocat un scandal. Acestia, pe fondul unui conflict spontan, au agresat un barbat de 27 de ani, ulterior procedand la proferarea de amenintari fata de mai multe persoane si distrugerea mai multor bunuri.

Vineri, in baza probatoriului administrat, politistii i-au retinut pe cei 3 barbati pentru o perioada de 24 ore. Acestia urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad pentru a fi dispuse masuri preventive .

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img