miercuri, 24 aprilie, 2024

Nadia Comaneci, adevarul despre divortul de Bart Conner! Ce a zis fosta gimnasta

Distribuie:

Publicat:

Nadia Comaneci a vorbit deschis despre zvonurile aparute in presa care spun ca fosta mare glorie a gimnasticii romanesti ar divorta de sotul ei, Bart Conner, cu care are si un copil. Nadia Comaneci a negat toate zvonurile si spune ca sunt minciuni sfruntate!

Nadia Comaneci spune ca nu a divortat

Marea noastra campioana a precizat ca tot ce a aparut in presa, in ultima perioada, nu este adevarat si ca lucrurile stau cum nu se poate mai bine intre ea si Bart. In plus, nu doar ca nu se pune problema de divort, ci relatia decurge minunat pentru ca in aceste zile fosta mare gimnasta si Bart Conner se afla in vacanta, unde se relaxeaza si se distreaza alaturi de cei dragi.

Fratele Nadiei Comaneci a vorbit cu presa

Nadia Comaneci locuieste in Statele Unite, unde a fugit cu putin timp inainte de a incepe Revolutia din decembrie 1989, si este casatorita cu Bart Conner, si el fost gimnast, din 1996.

Si fratele celebrei gimnaste, Adrian Comaneci, a vorbit despre acest subiect care a pus pe jar intreaga tara. Barbatul a vorbit deschis cu presa si a spus ca nu crede asa ceva, deoarece sora lui i-ar fi spus totul la telefon, deoarece vorbesc destul de des.

„Am vorbit cu ea acum doua zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred ca e adevarata informatia. Daca era ceva imi spunea ea, cu siguranta. Plus ca asemenea lucruri se intampla in timp, n-ar avea cum sa se desparta brusa, ar fi ceva mai de durata, nu de pe o zi pe alta.

Eu stiu ca ei se iubesc in continuare, ca sunt fericiti in America. Nu stiu cine ar avea interes sa propage o asemenea informatie, e bine ca verificati asa ceva”, a declarat Adrian Comaneci pentru wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img