joi, 28 martie, 2024

Narcisa Moisa trece prin clipe cumplite. Manelista il roaga pe Yoannes sa se intoarca acasa

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu aproape o săptămână, vestea despărțirii Narcisei Moisa de soțul ei cutremura showbiz-ul românesc. Deși toate păreau bune și frumoase între ei, pare că manelista și Yoannes nu se înțelegeau atât de bine. Mai exact, artistul a dezvăluit în nenumărate rânduri că relația dintre el și mama copiilor lui este una toxică și consideră că despărțirea este un lucru prielnic atât pentru el, cât și pentru cântăreață.

Întregul scandal dintre el și manelistă a început când Narcisa a postat câteva imagini compromițătoare cu Yoannes. La acel moment, artistul s-a enervat teribil și a spus, public, că se desparte de mama copiilor lui. Bărbatul a explicat că Narcisa a greșit mult când a postat acele fotografii și că era mai bine să nu-și spele rufele în public.

” Nu mi-a greșit femeia, nu m-a înșelat cum am văzut mesaje pe aici… Este o neînțelegere temporară, probabil… Nici eu nu știu. Se întâmplă în toate familiie, doar că fosta mea a vrut să ne spălăm rufele în public. Era mult mai simplu dacă discuta cu mine… Nu am rămas cu nicio amantă… Sunt singur, singurel. Voi ați rămâne într-o relație, dacă ea ar fi toxică? De milă? Obligat?…

Știam că o să iau mult hate… Mi-am asumat tot… Nici nu îmi doream să țineți cu mine! Mă mândresc să văd că că produsul este iubit la nivelul ăsta. Nu prea mi-a plăcut să mă afișez peste tot, sincer să fiu…”, a scris Yoannes pe contul de Instagram, acum câteva zile.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img