vineri, 26 aprilie, 2024

NEBUNIE IN TOATA REGULA LA DNA! Laura Codruta Kovesi a PORNIT RAZBOIUL impotriva colegilor sai! Doi procurori au devenit INCOMOZI

Distribuie:

Publicat:

Nebunia a cuprins DNA. La parchetul anticoruptie au inceput represaliile dupa aparitia inregistrarilor devastatoare cu sefa DNA. Laura Kovesi a cerut revocarea a doi dintre cei mai vechi procurori din DNA, considerati ca facand parte din tabara lui Daniel Morar, in prezent judecator la Curtea Constitutionala. Este vorba despre Doru Tulus si Mihalea Iorga Moraru.

Revocarea celor doi se va discuta, in 4 iulie 2017, in sedinta Sectiei pentru procurori a CSM, conform ordinei de zi publicate pe siteul Consiliului:

„1) Nota Directiei resurse umane si organizare privind solicitarea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie de avizare a revocarii domnului DORU FLORIN TULUS din functia de procuror la Directia Nationala Anticoruptie.

2) Nota Directiei resurse umane si organizare privind solicitarea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie de avizare a revocarii doamnei MORARU IORGA MIHAIELA din functia de procuror la Directia Nationala Anticoruptie”.

Interesant este ca solicitarea de revocare din DNA a lui Doru Tulus vine dupa ce Lumeajustitiei.ro a dezvaluit ca informatiile care circula in mediile juridice, cum ca acesta nu ar avea nicio jena sa ii faca dosar Laurei Codruta Kovesi.
De altfel, solicitarea lui Kovesi a fost inregistrata la CSM, joi 29 iunie 2017, ziua in care Lumeajustitiei.ro a dezvaluit ca “Tulus o asteapta pe Kovesi ca pe painea calda”.

In ceea ce o priveste pe Mihaela Iorga Moraru, aceasta a devenit in ultimele luni un procuror incomod pentru Kovesi, aceasta fiind de altfel marginalizata in parchetul anticoruptie. Mai mult, atat Doru Tulus si Mihaela Iorga Moraru au fost in prima linie la protestul din 2013 prin care zeci de procurori din DNA si-au exprimat nemultumirea fata de numirea lui Kovesi in fruntea parchetului anticoruptie.

Nu in ultimul rand, surse avizate au vorbit pentru Lumeajustitiei.ro de teama Laurei Kovesi ca Doru Tulus si Mihaela Iorga Moraru i-ar putea face oricand un dosar si ca ar putea scoate la iveala lucrurile care s-au petrecut in parchetul anticoruptie. Iar atat Doru Tulus, cat si Mihaela Iorga Moraru sunt vazuti ca doi posibili inlocuitori ai Laurei Kovesi la conducerea DNA. Si sa ne amintim de zvonurile care spun ca Tulus ar fi fost invitat la Ambasada SUA de Ziua Americii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img