marți, 23 aprilie, 2024

Nelson Mondialu o umileste pe Bianca de la Puterea Dragostei, in plina strada! Ce a spus tatal lui Livian: „Ca sa-si stearga trecutul…”

Distribuie:

Publicat:

Nelson Mondialu continuă să publice pe YouTube video-uri cu mesaje controversate. De multe ori, afirmațiile lui au stârnit revoltă în rândul fanilor emisiunii și, mai ales, printre susținătorii cuplului pe care l-au format Bianca de la Puterea Dragostei și Livian.

Ce a spus Nelson Mondialu despre Bianca de la Puterea Dragostei, fosta iubită a lui Livian

Recent, Nelson Mondialu s-a filmat în timp ce era la piață. Chiar în momentul în care se prăgătea să plece s-a întâlnit cu niște telespectatoare ale emisiunii care l-au întrebat despre Bianca de la Puterea Dragostei.

Nelson Mondialu a spus că îi aștepată pe Livian și pe Bianca de la Puterea Dragostei, deși ei nu mai formează un cuplu, dar că tânăra va trebui să facă eforturi pentru ca greșelile din trecutul ei să fie date uitării.

„Eu mă mut cu Liana, îi lăsăm pe Bianca și pe Livian la noi”, le-a spus Nelson Mondialu susținătoarelor. „I-am luat o masă în piață Biancăi, să vândă. Bianca va vinde bureți și Livian va aproviziona. Ea vinde buretele, va șterge trecutul cu buretele”, le-a spus Nelson Mondialu femeilor care erau curioase ce se va întâmpla cu Bianca de la Puterea Dragostei și cu Livian după ieșirea lor din emisiune. Tatăl concurentului nu a ținut cont că vorbele lui, spuse în plină stradă, de față cu mai mulți oameni, ar putea să o deranjeze pe tânăra concurentă.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img