vineri, 29 martie, 2024

Nelu Tataru, presedintele PNL Vaslui, a fost ales in Biroul Executiv al Partidului National Liberal/FOTO

Distribuie:

Publicat:

In zilele de 17 si 18 iunie 2017, delegatia PNL Vaslui, formata din 92 de membri si condusa de presedintele Organizatiei Judetene, dl. doctor Nelu Tataru, a participat la Congresul PNL, unde a fost aleasa noua conducere.

Sambata, 17 iunie 2017, cei peste 5000 de delegati din tara au ales noul presedinte al PNL, in persoana domnului Ludovic Orban, presedintele Curtii de Arbitraj al PNL, dl. Daniel Buda, si presedintele Comisiei Nationale de Revizie si Cenzori, dl. Mihai Barbu.

De asemenea, duminica, 18 iunie 2017, in cadrul Consiliului National al PNL, cei peste 1800 de delegati din tara au ales Secretarul General, in persoana domnului Robert Sighiartau, 4 prim-vicepresedinti, Ilie Bolojan, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu si Mircea Hava, 8 vicepresedinti pe domenii de activitate, 8 vicepresedinti pe regiuni de dezvoltare si 16 membri ai noului Birou Executiv al PNL.

Presedintele PNL Vaslui, dl. Nelu Tataru, a candidat si a fost ales de catre cei peste 1800 de delegati in functia de membru al Biroului Executiv al PNL.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img