miercuri, 24 aprilie, 2024

Nepoții interlopului care a escrocat-o pe Oana Zăvoranu, la poliție, după ce au terorizat zeci de bogătași

Distribuie:

Publicat:

Nepoții interlopului Viorel Motoi, zis Gongoi, au fost prinși de polițiști după ce, săptămâni la rând, i-au terorizat, la propriu, pe locatarii unei străzi din zona de nord a Capitalei. Puștii atacau numai noaptea, când spărgeau mașinile victimelor.  Interlopul Viorel Motoi, zis Gongoi, a devenit cunoscut datorită mamei sale, vestita vrăjitoare Mama Omida. Fără să reușească vreodată să se impună ca lider în lumea interlopă, Gongoi s-a remarcat, în special, ca escroc iar cea mai cunoscută victimă a sa a fost Oana Zăvoranu, pe care a păcălit-o împreună cu așa zisele vrăjitoare Melissa și Vanessa, în celebrul dosar de înșelăciune în care vedeta era să rămână săracă lipită.
Ulterior, Gongoi, care intenționa să se impună ca judecător de stabor, l-a jignit, public, pe Marcel Vela, la momentul respectiv ministru de Interne. A fost eliberat după o ordonanță de 24 de ore, după care a fost din nou ridicat cu mascații, din vila sa, după ce a șantajat mai mulți dezvoltatori imobiliari care construiesc în zona de Nord.

Nepoții lui Gongoi trăiesc în sărăcie

În timp ce bunicul lor își așteaptă condamnarea, care se anunță ca fiind una grea, nepoții lui au ajuns și ei la Poliție, cu toate că nu sunt mai mari de 16 ani. Surse din rândul anchetatorilor au afirmat, pentru Spynews, că nepoții lui Gongoi nu beneficiază nici pe de parte de luxul în care trăiește bunicul lor. Aceștia locuiesc, spun polițiștii, într-o sărăcie lucie.
Cei patru copii, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, sunt cercetați, pe lângă infracțiunea de furt calificat și pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Mai exact, potrivit unor surse din Poliție, aceștia au furat din mașinile oamenilor din cartierul Sisești mai multe carduri bancare pe care le-au și folosit ulterior în mai multe tranzacții.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img