sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Netflix a anunţat că cel de-al treilea sezon al serialului ‘The Witcher’ va fi lansat în vara anului 2023

Distribuie:

Publicat:

Platforma de streaming Netflix a anunţat sâmbătă în cadrul "Tudum", un eveniment dedicat fanilor săi, că un un spin-off derivat din "The Witcher", intitulat "The Witcher: Blood Origin", va avea premiera pe 25 decembrie 2022 şi că cel de-al treilea sezon al serialului original va fi lansat în vara anului 2023, informează site-ul revistei americane Variety.

Fanii acestei producţii au putut să admire cel mai recent aventurile din universul "The Witcher" în urmă cu aproape un an, când al doilea sezon al acestui serial fantasy, cu actorul Henry Cavill în rolul principal, a avut premiera în decembrie 2021. De atunci, producţia originală a generat mai multe spin-off-uri. În plus faţă de serialul în format limitat "Blood Origin", un lungmetraj de animaţie şi un serial "Witcher" pentru întreaga familie au intrat în etapa de pregătire, potrivit Agerpres.

Deocamdată sunt cunoscute puţine detalii despre sezonul 3 din "The Witcher", însă acesta va continua să spună povestea personajelor Geralt of Rivia (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) şi Yennefer (Anya Chalotra). Se vor alătura distribuţiei actorii Robbie Amell, Meng'er Zhang, Hugh Skinner şi Christelle Elwin.

Cu o acţiune plasată în lumea elfilor cu 1.200 de ani înainte de evenimentele relatate în "The Witcher", serialul prequel "Blood Origin" va prezenta o poveste aproape pierdută în negura timpurilor, inclusiv felul în care a fost creat primul prototip Witcher şi evenimentele care au dus la esenţiala Conjuncţie a Sferelor, când lumea monştrilor, a oamenilor şi a elfilor s-au unit pentru a deveni un singur univers.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img