vineri, 29 martie, 2024

New INTERSPORT #womanism Collection, de acum, si in Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Brandul NTERSPORT, pe care iesenii il gasesc la etajul doi al Iulius Mall, deruleaza, in perioada 24 iunie – 15 iulie 2019, campania #womanism, dedicata femeilor puternice si lanseaza o colectie speciala.

Lansata in primavara acestui an, platforma digitala www.womanism.intersport.ro prezinta noua filosofie INTERSPORT #womanism, prin care este asezata pe podium „gimnasta vietii de zi cu zi”, femeia puternica si independenta, care trebuie sa echilibreze roluri multiple.  

Cea de-a doua etapa din campania #womanism a debutat in luna iunie, aducand in prim-plan angajatele INTERSPORT, femei pasionate de sport, stiinta, arta sau mamici, care impartasesc propriile experiente de viata, modul in care reusesc sa isi asume alegerile, stilul si personalitatea, sa isi acorde timp si incredere.

Odata cu povestile autentice ale angajatelor NTERSPORT, brandul a lansat si noua colectie de articole textile sub umbrela #womanism si s-a alaturat cauzei Fundatiei Renasterea. Noua colectie este dedicata femeilor care reusesc sa isi acorde timp, sa isi asume stilul personal, sa isi accepte deciziile si sa aiba incredere in ele, dar, in special, femeilor care sustin alte femei.

NTERSPORT sprijina cauza Fundatiei Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura, oferind 20% din vanzarea articolelor noii colectii #womanism pentru realizarea de mamografii gratuite, pentru femeile cu posibilitati financiare reduse.

Descopera povestile autentice pe www.womanism.intersport.ro si lasa-te inspirata! Fii si tu alaturi de aceasta cauza!

Fundatia Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura activeaza in Romania de peste 18 ani, avand misiunea de a promova educatia pentru sanatate si de a informa publicul despre importanta depistarii prococe a cancerului la san si a celui de col uterin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img