joi, 28 martie, 2024

„Nici nu vreau să mă gândesc la vacanță!” Theo Rose, artista care nu își permite să își ia concediu

Distribuie:

Publicat:

Theo Rose se bucură de culimele succesului, fiind una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, iar acestă calitate vine și cu un program extrem de încărcat. Proiectele se țin lanț pentru frumoasa brunetă așa că artista se pare că nici nu mai are timp de vacanță.

Theo Rose se bucură de mult succes în plan profesional, iar acesta vine întotdeauna ș icu multă muncă. Vedeta are o mulțime de proiecte frumoase și mai ales concerte așa că ne-a dezvăluit că nici nu își poate face planuri pentru vacanță, cel puțin nu până anul viitor.

Recent, ea a lansat piesa „Ziua ta” alături de Bere gratis, iar în perioada următoare pregătește numeroase surprize pentru fani.

Theo Rose nu își permite să își ia concediu

Jurnaliștii WOWbiz au discutat cu Theo Rose despre planurile de vacanță, însă vedeta ne-a mărturisit că nici măcar nu se concediu până anul viitor, în prezent fiind foarte ocupată cu noile proiectele.

Cântăreața spune că nici măcar nu se gândește la momentul în care va pleca într-o vacanță, dar promite că noile proiecte sunt foarte frumoase.

COntinuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img