vineri, 26 aprilie, 2024

Nicoleta Luciu a renuntat la cariera in televiziune si s-a mutat la Miercurea Ciuc pentru a se dedica familiei ei, dupa ce a devenit mama de tripleti. E extrem de fericita langa cei patru copii ai ei, care sunt superbi!

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Luciu a renuntat la cariera in televiziune si s-a mutat la Miercurea Ciuc pentru a se dedica familiei ei, dupa ce a devenit mama de tripleti. Insa, pare sa nu regrete nici un pic decizia luata si e extrem de fericita langa cei patru copii ai ei, care sunt superbi.

A  fost una dintre cele mai dorite vedete din tara noastra in anii 2000, iar rolurile din telenovelele  „Numai Iubirea”, „Lacrimi de iubire” sau „Inima de tigan” i-au crescut si mai mult notorietatea. In ciuda succesului ei, ea a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei. Frumoasa bruneta a simtit pe pielea ei ca nu e deloc usor sa fii mama cu norma intreaga, insa reusesete sa indeplineaca cu succes acest rol din viata ei.

In octombrie 2011, indragita actrita si vedeta de televiziune devenea mama a patru copii. Baietelul ei cel mare, Zsolt Jr., capata doi fratiori si o surioara, Nicoleta aducand pe lume tripleti.

Nicoleta Luciu locuieste la Miercurea Ciuc

A parasit Bucurestiul in favoarea locului natal a sotului, motiv  pentru care a aparut destul de rar in public si a incercat sa-i expuna cat mai putin cu putinta pe Zsolt Jr. si tripletii  Kevin, Karoly si pe micuta Kim. Asa se explica ca pana acum, cei patru copii ai Nicoletei Luciu au aparut in foarte putine pictoriale sau materiale televizate. Bruneta prefera sa-si traiasca fericirea departe de ochii curosilor si posteaza foarte rar imaini cu micutii ei. Insa, de fiecare data cand face publica vreo imagine cu ei, internautii sunt uimiti de cat de frumosi s-au facut copiii ei. Mai mult, fetita pare sa semene leit cu mama ei.

Nicoleta Luciu s-a casatorit cu Zsolt Csergo, in aprilie 2012, dupa sapte ani de relatie. EI au impreuna patru copii. Nicoleta Luciu l-a nascut pe primul ei copil, Zsolt Jr., in septembrie 2008. In octombrie 2011, Nicoleta i-a nascut pe tripletii Karoly, Kevin si Kim.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img