sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Nicoleta Luciu povesteste cum a scapat de vergeturi

Distribuie:

Publicat:

“Întotdeauna am crezut ca pielea unei femei poate fi cea mai seducatoare arma. Trebuie sa fie fina, catifelata si sa aiba un aspect sanatos si tanar în permanenta. si noi, femeile, stim cat de greu se obtine acest efect. Oboseala, stresul, temperaturile scazute (mai ales în aceasta perioada), precum si trecerea anilor îsi lasa amprenta în primul rand pe pielea si pe tenul nostru: riduri, vergeturi, celulita, aspect uscat… lista poate continua.

Am încercat o multime de tratamente, mai mult sau mai putin costisitoare. N-am sa mint, unele au functionat, altele ba. Însa pentru ca timpul (si poate si bugetul) nu ne permite întotdeauna sa mergem la salon, am gaasit un remediu usor de folosit de oricare dintre noi, acasa, în fiecare seara: untul de shea.

Poate ca ai mai auzit de untul de shea, asa cum ai auzit de o multime de uleiuri si creme-minune care ajuta la întretinerea pielii. Suntem bombardate cu astfel de informatii si nu stim niciodata ce sa alegem. Ca de fiecare data, eu îti împartasesc doar experiente personale si lucruri testate pe propria piele… la propriu!

Untul de shea poate fi gasit la orice magazin naturist si te asigur ca, da, face minuni! Opteaza pentru o varianta bio, nerafinata.

Bonus:
Untul de shea poate fi folosit si pentru buze crapate, stiu ca ai nevoie in aceasta perioada deloc prietenoasa cu pielea noastra! Nu ezita sa-l folosesti si pentru calcaie sau maini cu pielea crapata.”, a scris Nicoleta Luciu.

sursa:nicoletaluciu.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img