joi, 28 martie, 2024

Nicoleta Voicu a scris o poezie pentru Gheorghe Turda: ‹‹Te-as iubi ca o felina…››

Distribuie:

Publicat:

Interpreta de muzica populara Nicoleta Voicu i-a scris o poezie erotica fostului sau iubit, binecunoscutul cantaret de muzica populara Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda a trait o poveste de iubire cu solista de muzica populara Nicoleta Voicu, insa cei doi si-au spus adio zilele trecute. Dupa separare, ambii au facut declaratii despre motivul care a dus la despartire. Cei doi au avut o relatie de un an.

Desi s-au separat, se pare ca Nicoleta Voicu isi doreste o impacare cu cel care i-a fost partener de viata pana de curand. Potrivit click.ro, Nicoleta Voicu a recurs la talentul ei poetic pentru a-l recastiga pe artist. Nicoleta Voicu i-a compus o poezie erotica lui Gheorghe Turda:

"Te-as iubi ca o felina/ In lenjerii de matase./ Sa-mi simti trupul pe tot trupul,/ Geana noptii sa se lase.// Iti simt buzele pe spate,/ Agonia-n mine curge./ Tu ma arunci in pacate,/ Eu te iubesc pan' la sange."

Gheorghe Turda nu a fost impresionat de versurile transmise de fosta sa iubita.

"Un maramuresean, cand isi da cuvantul, il si respecta. Eu am spus ca ne-am despartit si nu vreau sa ma mai impac cu Nicoleta. Am auzit ca e trista, ca plange pe la televizor, dar nu ma inmoaie. Poezia e frumoasa, doar ca ea a facut o gafa prea mare ca eu sa pot sa trec peste ea", a declarat interpretul de muzica populara pentru sursa mai sus-mentionata.

Artistul a fost extrem de deranjat de faptul ca fosta sa partenera s-a laudat peste tot ca l-a ingrijit pe perioada cat a fost bolnav.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img