vineri, 19 aprilie, 2024

Nicoleta Voicu, relație cu un bărbat însurat

Distribuie:

Publicat:

Într-un interviu pentru Antena Stars, Nicoleta Voicu a mărturisit că a avut o relație cu un bărbat însurat, fără să știe că acesta avea o soție acasă. Artista susține că a apus capăt legăturii amoroase când a aflat adevărul.

Nicoleta Voicu a trăit multe dezamăgiri în dragoste până la vârsta de 50 de ani. Cea mai cunoscută a fost cea trăită în relația Gheorghe Turda, care s-a încheiat cu scandal, dar și cea provocată de legătura amoroasă pe care a avut-o cu un bărbat însurat. Interpreta povestește că a aflat târziu că cel care îi era partener avea și soție acasă.

Cum a ajuns Nicoleta Voicu într-o relație cu un bărbat însurat

Într-un interviu pentru Antena Stars, artista a dezvăluit că este pregătită să dea o nouă șansă iubirii și ia în calcul să se mărite din nou, dacă găsește bărbatul potrivit. În prezent, Nicoleta susține știe ce vrea de la viitorul partener, datorită experiențelor pe care le-a avut. Se pare că printre relațiile ei eșuate s-a strecurat și cea cu un bărbat căsătorit.

Fosta parteneră a lui Gheorghe Turda nu a vrut să dea prea multe detalii, dar a menționat că a aflat târziu că bărbatul era însurat, acela fiind și momentul în care s-a terminat „povestea” lor.

„A fost o poveste și am aflat târziu că este căsătorit. Eternele povești de iubire și aceleași texte. A fost așa un flirt, până în momentul când a aflat că e căsătorit. A fost o experiență din viața mea.”, a mărturisit Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Acum, artista vrea să pună capăt experiențelor neplăcute și să-și găsească bărbatul care o să-i fie alături la bine și la rău, inclusiv atunci când nu arată „ca scoasă din cutie”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img