vineri, 26 aprilie, 2024

Nicos, mesaj special dupa ce i-a luat apararea Alexandrei: ”As fi fost langa tine impotriva tuturor”. Apropieri intre cei doi concurenti

Distribuie:

Publicat:

Nico și Ale sunt doi concurenți foarte vocali din sezonul trei al emisiunii Puterea Dragostei. De curând, tânărul a recunoscut c-o place pe frumoasa blondină și ar vrea să încerce să o cunoască mai bine, pentru a avea o relație. Problema ar fi la Alexandra, care bate în retragere, tânăra mămică fiind prietenă bună cu fosta iubită a lui Nicos. Chiar în emisiunea de astăzi, Alexandra a recunoscut că ar face un cuplu cu Nicos, dacă prietena ei nu ar avea nimic împotrivă. Ba mai mult, Ale a spus că o va întreba pe fosta lui Nicos, dacă există vreun impediment în a forma o relație cu acesta.

Mesaj emoționant transmis de Nicos

Nicos a început să-i ia apărarea Alexandrei, aceasta fiind implicată în mai multe conflicte cu băieții din casă. Concurenta se ceartă cel mai des cu Cristian și nu e moment în care cei doi să nu se tachineze. Pretendentul tinerei mămici nu a ezitat nicio clipă să intre în conflict cu Cristian, tocmai pentru a o susține. Chiar în ediția de astăzi, cei doi băieți au avut câteva contre. Cristian l-a acuzat pe Nicos de faptul că dorește să-l elimine: ”El a venit pentru urmăritori, pentru promovarea muzicii si el consideră că eu o să iau cele mai multe voturi… mă vede un adversar, dorește să plec acasă. Nimeni de aici nu mi-a spus că nu mă îngrijesc, că nu mă spăl…”. Cearta dintre cei doi ajunge în punctul în care Cristian îl acuză pe Nicos de faptul că are un caracter golănesc, iar Nicos îi dă replica, povestind că ”bea până îi cade gușa.” În legătură cu afirmațiile despre cât bea Cristian, băieții din casă au sărit imediat în apărarea lui, afirmând faptul că sticlele pe care le-a văzut Nicos au fost consumate de toți, nu doar de Cristian. Aceștia au specificat și faptul că nu l-au văzut niciodată pe Cristian fiind beat.

Și în urma cu câteva zile, Cristian a avut o criză de nervi la adresa Alexandrei, iar Nicos a răbufnit. Astăzi, pe pagina de Instagram a acestuia, a fost transmis un mesaj, cel mai probabil referitor la situația în care a fost pusă fata pe care o place.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img