joi, 25 aprilie, 2024

Niculescu in turul 2 al turneului de la Wuhan

Distribuie:

Publicat:

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a acces, duminica, in turul 2 al turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.212.250 dolari, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Fangzhou Liu, cu 6-1, 6-1.

Monica Niculescu, locul 49 WTA, nu a a avut probleme cu o adversara aflata pe locul 159 WTA, de care a trecut dupa o ora si 2 minute. Urmatoarea adversara a lui Niculescu va fi spaniola Carla Suarez Navarro (10 WTA), calificata direct in turul 2.

Pe tabloul principal la Wuhan mai sunt patru romance, Simona Halep, principala favorita, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Patricia Tig, venita din calificari.

Halep va juca direct in turul al doilea, cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, care in runda inaugurala a invins-o pe compatrioata sa Svetlana Kuznetova, 6-0, 6-1.

Irina Begu va evolua impotriva kazahei Zarina Dias, Alexandra Dulgheru va avea un meci foarte greu cu Ana Ivanovic (Serbia/N. 9), iar Patricia Tig o va intalni pe Kristina Mladenovic (Franta

La dublu, Begu si Niculescu fac pereche, urmand sa infrunte in runda inaugurala chinezoaicele Yi-Fan Xu/Saisai Zheng, in timp ce Raluca Olaru si Janette Husarova (Slovacia) vor avea un meci dificil in primul tur, cu favoritele numarul sapte, Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro (Spania).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img