vineri, 29 martie, 2024

Nimeni nu a știut! Detaliul care a atras atenția la înmormântarea Reginei! Toți s-au uitat la William şi Harry

Distribuie:

Publicat:

Regina Elisabeta ne-a părăsit, iar la data de 19 septembrie a fost condusă pe ultimul drum. Evenimentul a fost unul impresionant, la care au fost invitate peste 2000 de personalități care au adus un ultim omagiu Suveranei. Nu au lipsit, bineînțeles, nepoții ei, Harry și William, care au fost în centrul atenției.

William şi Harry, distanți la înmormântare

Înmormântarea Reginei rămâne în istorie drept cel mai mare și de impact eveniment al lumii. A fost o moarte neașteptată, dar totul a fost pregătit din timp și toate ceremoniile au mers ca pe roate. Pe ultimul drum au condus-o toți membrii Familiei Regale, inclusiv nepoții și strănepoții.

William și Harry au fost în centrul atenției din cauza comportamentului lor. Aceștia au fost mereu unul lângă celălalt, dar nu s-au privit deloc și nu au dat semne că ar fi trecut peste neînțelegerile din trecut. În timpul procesiunii de la Westminster la Castelul Windsor, cei doi frați s-au aflat unul lângă altul tot timpul, în spatele Regelui Charles al III-lea, Prințesei Anne, Prințului Edward și Ducelui de York.

Nici atunci nu și-au schimbat atitudinea și au continuat să fie extrem de distanți, nu și-au intersectat privirile și nu a existat niciun semn de afecțiune. Se pare că cei doi nu au îngropat securea războiului și nu au reușit să ajungă la sentimente mai bune nici de dragul bunicii sale.

Cât despre ținutele lor de la marele eveniment, acestea au fost diferite dintr-un motiv clar. William a purtat uniforma militară, la fel ca tatăl său, prinţul Edward şi prinţesa Anne. Harry, veteran al războiului din Afganistan, a purtat o redingotă neagră, decorată cu medaliile pe care le-a obținut de-a lungul timpului. Prințul şi-a pierdut dreptul de a purta uniformă, după ce s-a retras în 2020 de la îndatoririle regale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img