vineri, 29 martie, 2024

Nimeni nu se astepta la asta! Bianca Comanici si Livian, o noua despartire? Semne clare ca cei doi indragostiti au pus punct relatiei

Distribuie:

Publicat:

Câștigătorii sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei pare că se îndreaptă spre o despărțire. După ce au petrecut timp prețios împreună, în București, acolo unde Bianca s-a stabilit, cei doi amorezi dau de înțeles că au pus punct relației. Susținătorii celor doi au început să-și pună semne de întrebare, după ce au observat anumite postări pe o rețea de socializare. După ce Livian s-a întors la Cluj, iar Bianca la Tecuci, apar și primele gânduri, cum că au renunțat la povestea lor de dragoste.

Bianca și Livian nu se mai urmăresc pe Instagram

Deși câștigătorii sezonului doi Puterea Dragostei au pozele împreună pe paginile lor de Instagram, un detaliu iese la suprafață. Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram, iar postările de astăzi încep să ridice semne de întrebare referitoare la povestea lor de iubire. 

”Îmi place când nu trebuie să fiu atentă la ceea ce zic. Acest lucru se întâmplă când ești cu persoana potrivită”, este mesajul postat de Bianca.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img