sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Noi convocari la lot

Distribuie:

Publicat:

Echipa nationala U16 a Romaniei va disputa doua partide amicale contra reprezentativei similare a Poloniei. Meciurile vor avea loc saptamana viitoare la Centrul National de Fotbal de la Buftea.

Marti, 23 mai, de la ora 18, se va disputa primul meci, in timp ce al doilea joc pentru fotbalistii antrenati de Sorin Colceag va fi joi, 25 mai, tot la Buftea.

Din lotul convocat pentru aceasta dubla fac parte si vasluienii Marcel Chiorean si Auras June, pregatiti de Cornel Cracea, la Sporting Juniorul.

Reprezentativa tricolora alcatuita din jucatori nascuti incepand cu 1 ianuarie 2001 se pregateste pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa in turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018. In perioada 23-29 octombrie 2017, Romania va fi gazda unei grupe in care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg si Austria. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 si 2 si cele mai bune patru dintre formatiile care se vor clasa pe locul 3 in cele 13 serii din prima faza se vor califica in ultima faza (turul de elita).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img