joi, 28 martie, 2024

Noi dezvăluiri despre familia regală britanică: Prințul Harry și-a dorit să se liniștească apele în familia lui, dar Charles și Camilla au spus „nu”

Distribuie:

Publicat:

Noi informații ies la suprafață despre familia regală britanică, într-o viitoare carte. Se pare că Prințul Harry și-a dorit să se liniștească apele în familia lui, dar Charles și Camilla ar fi spus „nu” la acel moment. Iată detalii și ce se spune despre Prințul William, când s-a aflat că fratele lui și soția acestuia, Meghan Markle, au decis să plece în Statele Unite ale Americii.

Noi dezvăluiri despre familia regală britanică: Prințul Harry și-a dorit să se liniștească apele în familia lui, dar Charles și Camilla au spus „nu”

Scandalurile din familia regală britanică au fost întotdeauna un subiect de mare importanță, care continuă și astăzi să atragă atenția. Disensiunile dintre familia Sussex și ceilalți membri ai familiei regale britanice au devenit tot mai profunde după ce Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se retragă din funcția de membri seniori și să înceapă o nouă viață în Statele Unite ale Americii în 2020.

Într-o carte care urmează să fie lansată, dedicată regalității britanice, a cărei autoare este Katie Nicholl, ies la suprafață noi dezvăluiri. Se pare că Prințul Harry și-a dorit să fie „liniște și pace” în familie, deoarece a sugerat aducerea unui mediator pentru a rezolva neînțelegerile dintre el și restul familiei regale, atât că tatăl lui și soția acestuia, Camilla, ar fi refuzat, ba chiar ar fi fost șocați de această intenție a prințului, numind-o chiar „ridicolă”. Cartea citează un prieten de familie anonim, care i-a spus autoarei că Prințul Harry s-a întâlnit cu tatăl lui chiar în primăvara acestui an și a vrut „să clarifice lucrurile”, însă întâlnirea lor s-a încheiat într-o notă tensionată. Ducele de Sussex ar fi fost în mod clar nerăbdător să vindece relația dintre el și rudele lui, dar Charles și Camilla nu au fost la fel de dornici, conform Daily Mail.

Totodată, se arată în aceeași viitoare carte, Prințul William și soția lui s-ar fi simțit „ușurați” atunci când Harry și Meghan și-au anunțat decizia de a se muta în SUA, deoarece au considerat că „drama a dispărut”, dar Regina Elisabeta a II-a, în schimb, s-ar fi simțit „epuizată” și „rănită” în urma acestei decizii. Mutarea familiei Sussex din Marea Britanie a însemnat că suverana nu a avut ocazia să-i vadă atât de mult pe Archie și Lilibet pe cât și-ar fi dorit.

Totuși, în calitate de monarh, cartea mai susține că Regele Charles al III-lea este dornic să vindece ruptura dintre familie și fiul său cel mic, Harry, în vârstă de 38 de ani. În primul discurs televizat adresat națiunii în calitate de rege, pe 9 septembrie 2022, acesta a spus: „Vreau, de asemenea, să-mi exprim dragostea pentru Harry și Meghan în timp ce continuă să-și construiască viața peste hotare”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img