joi, 28 martie, 2024

Noi locuinte pentru tinerii huseni

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile husene incep sa contureze situatia tinerilor huseni care isi depun cereri fie pentru locuinte tip ANL, fie pentru terenuri unde isi pot contrui propria locuinta.

Cartierul Dric este un mic Husi in devenire, dupa ce primaria a oferit tinerilor huseni locuri pentru case. Tot ceea ce ei trebuie sa faca este sa inceapa constructia locuintei in cel mult un an. Nerespectarea termenului si neindeplinirea conditiilor duce la pierderea terenului.

“In prima parte a anului vom da in folosinta un numar de 46 de apartamente tip ANL, vom da in continuare locuri de casa pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani si vom trage curent electric in zona in care se construiesc locuinte pe terenurile date de noi, urmand sa fie demarat si proiectul pentru apa si canalizare in zona. In luna noiembrie am dat 300 de locuri de case, punerea in posesie se va face in luna martie. De asemenea, vom face o inventariere pentru a vedea daca sunt locuri pe care nu s-au inceput inca lucrari de constructie, asa cum cere legea,”, a precizat primarul Ioan Ciupilan.

Daca la locuintele de tip ANL este binecunoscut faptul ca oferta nu acopera cererea, la terenuri, tinerii respecta termenul legal si incep constructia de locuinte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img