vineri, 29 martie, 2024

Noi promisiuni ale PSD pentru pensionari. Ce ar urma sa se intample pana 2020 cu pensia

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD Liviu Dragnea si mana lui dreapta, premierul Viorica Dancila, au avut o intalnire cu reprezentantii pensionarilor social-democrati.

Seful PSD a facut noi promisiuni pensionarilor si nu s-a ferit sa critice guvernarile de dreapta si partidele de opozitie.

„Suntem acuzati mereu ca PSD ar fi partidul pensionarilor. Si daca ar fi asa, ne-ar onora aceasta expresie. Da, este partidul care s-a gandit in permanenta la situatia pensionarilor, dar nu numai. 

Nu te poti gandi doar la crestere economica, nu te poti gandi doar la cresteri de salarii, care sunt foarte importante si necesare, nu te poti gandi doar la relaxari fiscale pentru mediul de afaceri, foarte necesare, si, in acelasi timp, sa nu te gandesti si la pensionari”, le-a spus Dragnea pensionarilor.

Dragnea, atac la guvernarile de dreapta, in fata pensionarilor

„Aduceti-va aminte o expresie cruda care a iesit din gurita cuiva cu functie inalta, acum multi ani de zile, cand vorbea de iesiri din sistem. Asta arata cinismul care ii caracterizeaza in general pe reprezentantii partidelor de dreapta.

Iesiri din sistem. adica pensionarii, in viziunea lor, sunt niste cifre, care trebuie analizati in urma unor analize pur statistice, fara sa se gandeasca ca aici este vorba de oameni, este vorba de milioane de oameni, care au necazuri, care au suferinte si care asteapta ca societatea, pentru care au muncit o viata, sa le intoarca macar o parte din respectul cuvenit. 

PSD a fost, este si va fi partidul care sustine fara ezitare o viata mai buna pentru pensionari. De asta sa nu va indoiti niciodata”, a spus Dragnea, care a multumit seniorilor pentru sustinere.

In cele din urma, Liviu Dragnea a mai facut o serie de promisiuni pensionarilor.

„Luam masuri, cel putin pana in 2020, care sa creeze un sistem de pensii stabil, solid, care sa nu mai lase niciun pensionar in zona de saracie si sa nu mai lase niciun pensionar in situatia in care sa se gandeasca daca maine are bani de hrana, de plata facturilor sau de medicamente”, a aratat seful PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img