vineri, 19 aprilie, 2024

Nouă lovitură pentru lumea filmului! A murit un star al serialelor americane

Distribuie:

Publicat:

În ultima vreme am pierdut o mulțime de personalități de renume, actori celebri și artiști iubiți. Aflăm acum că a mai plecat dintre noi un actor renumit pentru rolurile sale în serialele americane. A lăsat în urmă o mare avere culturală.

A murit John Alyward

Lumea internațională a filmului este zguduită de o nouă veste dureroasă. John Aylward, cunoscut pentru rolurile lui în serialele “ER” și “The West Wing”, a murit la 75 de ani. Anunțul a fost făcut public chiar de către reprezentantul său, la scurt timp de când a avut loc tragicul eveniment.

Conform bunului său prieten Mitchell Stubbs, care era și agentul lui propriu ce se ocupa de toate detaliile, îndrăgitul actor și-a dat ultima suflare, luni, în casa sa din Seattle. Se pare că decesul ar fi fost provocat de cauze naturale, de complicațiile apărute odată cu vârsta. Ajunsese la 75 de ani și suferea de mai multe boli.

Soția actorului, Mary Fields, a fost cea care i-a dat trista veste reprezentantului, din dorința de a afla toată lumea că o altă stea s-a stins. A iubit din plin filmul și televizunea, dar marea sa iubirea a rămas tot teatrul.

„John a fost un actor minunat și un prieten minunat pentru mulți. Era atât de mândru de munca sa în film și televiziune, cu toate că viața lui la teatru a fost unde era cel mai fericit. Era un om bun.”, a transmis Mitchell Stubbs.

Actorul s-a axat mai mult pe teatru până la vârsta de 20 de ani. Abia apoi a început să primească roluri în producțiile importante ale timpurilor trecute. A devenit celebru datorită rolului său în drama medicală “ER”, în care interpreta rolul lui Dr. Donald Anspaugh.

Foarte iubit a fost și în urma serialului “The West Wing.” A mai jucat și în “American Horror Story,” Yoon, unde îi interpreta pe părintele Malachi, o producție de mare succes.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img