vineri, 26 aprilie, 2024

Noul clip de PROMOVARE a Romaniei, tradus in 16 limbi – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Astazi a fost lansat noul clip de promovare a Romaniei, Ministerul Turismului propunandu-si atragerea cator mai multi turisti din Asia. Clipul este tradus in 16 limbi, dintre care nu lipseste latina. Clipul a fost tradus cu sprijinul Universitatii Bucuresti. "Ne propunem sa intram pe piata din China, nu trebuie sa uitam ca avem acolo peste 120 milioane de turisti anual si doar o mica parte ajung la noi. Ne dorim sa intram pe aceasta piata si sa directionam cat mai mult turisti catre Romania. Anul trecut, din China am avut numai 33.000 de turisti, un numar extrem de redus. Mai mult decat atat, ne propunem sa deschidem anul acesta doua birouri de promovare externa in aceasta zona. De asemenea, si Japonia este o piata tinta pentru noi si avem tradus clipul in aceasta limba", a spus Bogdan Trif.

"Clipul este tradus si in principalele limbi din Balcani, in croata, sarba, bulgara. De asemenea este tradus in polona si in limba rusa, in limbile mari de circulatie, engleza, franceza si germana si avem si varianta in limba latina, ceva mai putin obisnuit, dar vizita papei este un motiv bun", a spus Laura Sitaru, prodecan al Facultatii de Limbi Straine din Universitatea Bucuresti.

Ministerul Turismului a lansat, la jumatatea lunii martie, noul clip de promovare a Romaniei. Ministerul a organizat, la Bucuresti, in perioada 2 – 3 aprilie, conferinta cu tema „Turism durabil – Politici comune ale statelor membre ale UE”, la care au participat 50 de experti si specialisti in turism din Europa. Romania va organiza alte 2 reuniuni in domeniul turismului, pe perioada detinerii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, intalnirea retelei European Destination Excellence pentru Turism de la Piatra Neamt, ce se va desfasura in perioada 10 – 12 aprilie 2019 si Conferinta ministeriala 'Strategia Dunarii – instrument de dezvoltare economica', care va avea loc la Tulcea, intre 11 si 14 iunie.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img