joi, 28 martie, 2024

Noul presedinte al filialei TNL VASLUI: “Este pentru mine o onoare sa fiu..

Distribuie:

Publicat:

Noul presedinte al filialei TNL VASLUI: Este pentru mine o onoare sa fiu
In perioada 8-11 Septembrie la Eforie Nord au avut lucrarile scolii de vara a TNL cu subiectul “Traditie vs Oportunism”.Au fost cursuri tinute de lideri nationali ai PNL la care au participat aproximativ 600 de tineri liberali din toata tara .

Judetul Vaslui a fost reprezentat de o delegatie formata din 20 de tineri condusa de Tudor Polak , noul presedinte unic al filialei  TNL Vaslui, validat in functie in sedinta Comitetului Director National al TNL din data de 09.09.2016.

 “Este pentru mine o onoare sa fiu validat Presedintele Filialei TNL Vaslui . In acelasi timp pot spune ca am experienta politica necesara pentru a putea sa imi asum aceasta functie intr-un moment nu chiar usor pentru nici un partid politic. Am avut intotdeauna o colaborare exemplara atat cu colegii mei din Biroul Permanent National al TNL cat mai ales cu colegii din judetul Vaslui alaturi de care am reusit sa formam o echipa din ce in ce mai unita. Alegerile parlamentare ne bat la usa iar ca de fiecare data Filiala TNL Vaslui se va afla in prima linie a acestei batalii cu oameni responsabili si implicati in viata comunitatilor din care fac parte. 
 Anul acesta scoala de vara a TNL a avut subiectul “Traditie vs Oportunism” iar speakeri au fost atat lideri nationali ai PNL cum este Gheorghe Falca, Florin Alexe,cat si ziaristi cunoscuti cum este Alexandru Cumpanasu etc.”Tudor Polak
     

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img