vineri, 19 aprilie, 2024

Nu faceti aceleasi greseli! Motivele posibile pentru care Florin Busuioc a ajuns la infarct. A spus cu gura lui ce schimbari i-au cerut doctorii sa faca

Distribuie:

Publicat:

Viata lui Busu s-a schimbat dupa infarctul suferit! Acum, prezentatorul traieste dupa noi reguli si munceste mult mai putin decat inainte. Iata cum arata acum viata lui si ce planuri are pentru 2019!

Dupa infarctul miocardic suferit, doctorii i-au recomandat lui Busu sa fie mai atent la programul sau. Asadar, acesta o sa ne prezinte vremea, la Stirile PRO TV de seara si de noapte. Potrivit unui interviu, acordat jurnalistilor de la Libertatea.ro, Florin Busuioc este nevoit sa renunte la stirile de dimineata, la teatru si la orice al proiect, „iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar” pe care intentiona sa o faca, a declarat acesta.

Florin Busuioc: „Nu am mai simtit nevoia sa fumez si nici acum nu simt”

O alta schimbare care vine in viata lui Florin Busuioc este lipsa nevoii de a fuma: „Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, cand m-am lasat, in urma acestui atac de inima, m-am lasat fara nici un fel de problema. Dupa ce mi-am revenit, nu am mai simtit nevoia sa fumez si nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur si simplu mi s-a sters din memorie ca am fumat. Nu mi-a ramas absolut nimic in minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic”, a marturisit acesta.

De asemenea, medicii i-au recomandat lui Florin Busuioc sa nu faca efort prea mare, sa faca plimbari zilnice, dar sa nu se oboseasca foarte mult, deoarece in aceasta perioada foarte importanta este recuperarea – sase luni dureaza refacerea oaselor rupte.

Busu este hotarat sa acorde mai mult timp scrisului

Dupa aceasta perioada delicata, Busu este hotarat sa acorde mai mult timp scrisului si familiei: „Am vorbit cu sotia mea sa scriem ceva impreuna. Ea scrie foarte bine, eu nu atat de bine ca ea si am zis ca am scrie ceva impreuna. Poate o piesa de teatru, nu stiu. E un lucru pe care l-am neglijat multa vreme, poate ca undeva dorinta exista, dar acum a rabufnit si chiar vreau sa facem asta”, a declarat prezentatorul Stirilor Pro Tv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img