sâmbătă, 20 aprilie, 2024

NU i-a fost rusine sa recunoasca. Antonia, marturisire surpriza despre hainele din dressing: “Iau si de la second hand”

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca au suficienti bani ca sa isi implineasca aproape orice dorinta, unele dintre vedetele de la noi nu spun: un “NU!” categoric cand vine vorba de un shopping la un magazin cu haine second hand. Ei bine, sunt si mai putine acelea care recunosc acest aspect. Si dupa ce Inna, Lili Sandu, Irina Rimes, Bianca Dragusanu, Cosmina Pasarin si  Oana Lis au marturisit ca au in dressingul lor si haine second hand, si Antonia a facut o astfel de dezvaluire.

Antonia, marturisire surpriza despre hainele din dressing: “Iau si de la second hand”

Antonia este mereu e imbracata ca-n reviste, insa… unele dintre hainele pe care le imbraca sunt cumparate din magazine second hand. Frumoasa artista a marturisit ca imbracamintea luata din locuri vintage i se pare foarte frumoasa.

“In mare, imi place sa fiu sport, ma simt cel mai bine sport si lejer, dar imi place sa fiu si feminina, stiu ca multi oameni ma prefera feminina. Eu ma simt cel mai bine sport, in trening. Nu mai am loc de haine, ca are si Alex haine multe. Hainele de la baieti le refolosesc. Eu iau si haine de la locuri vintage si de la second hand, care mi se par mai cool”, a declarat cantareata in cadrul unui interviu acordat la “Xtra Night Show”.

Antonia Iacobescu si Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia si Alex Velea se iubesc de ani buni si au impreuna doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) si Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti soti au o disputa care dureaza de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img