vineri, 19 aprilie, 2024

”Nu ne-am luat bonusul!”

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob s-a declarat dezamăgit, la finalul meciului decisiv cu Politehnica Timișoara, după ce HC Vaslui a ratat șansa de a evolua pentru locurile 5-6.

”Suntem un pic dezamăgiți pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi, dar suntem foarte mulțumiți pentru munca pe care am depus-o în acest sezon și de ceea ce am reușit să obținem. În acest moment privim partea plină a paharului și faptul că am reușit să avem oameni care au suferit alături de noi, nu face decât să confirme faptul că oamenilor le pasă de această echipă de handbal și jucătorilor, în egală măsură. Cu toții am dat tot ce s-a putut în acest sezon, pentru a duce Vasluiul în play-off”, a spus Sandu Iacob.

Tehnicianul vasluienilor consideră că echipa sa a ratat șansa să se autodepășească în acest sezon: ”Pentru noi, dacă era să ne calificăm pentru locurile 5-6, sau 1-4, cum era anterior, era un bonus. Nu ne-am luat bonusul, practic, de câștigători, dar ne dorim să primim aprecierea pentru munca depusă de-a lungul sezonului, lucru pe care l-am simțit deja, la sfârșitul fiecărui meci în parte”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img