joi, 28 martie, 2024

Nu s-a gandit ca si ea e mama! Bianca Dragusanu, declaratii scandaloase despre fetele Andreei Balan

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce Bianca Dragusanu a participat la Asia Express, Andreea Balan s-a aratat foarte deranjata de limbajul pe care vedeta l-a folosit in emisiune, iar de aici a inceput un intreg scandal. Bianca Dragusanu nu a ramas fara replica si i-a raspuns cantaretei. Andreea Balan a fost uimita de limbajul colorat pe care il avea Bianca Dragusanu in emisiunea difuzata pe Antena 1, insa nu doar aceasta a fost in vizorul artistei, ci si celelalte concurente precum Margherita si Ruby. Comentariul acid al artistei a enervat-o la maximum pe fosta sotie a lui Victor Slav.

Bianca Dragusanu si Razvan Botezatu, unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei, au facut un live pe una dintre retelele de socializare, moment in care Bianca a rabufnit si a raspuns comentariilor facute de Andreea Balan.

 

Declaratiile vedetei sunt scandaloase, iar cu siguranta cantareata se va enerva la culme cand va auzi ce a spus Bianca Dragusanu despre ea.  'Intelegi, am o problema, nu vorbesc engleza… (…) Sfanta Filofteia asta nu poate sa nasca din cauza faptului ca eu nu vorbesc engleza bine si e scarbita (gesticuleaza ironic, n. red.) ca ea, daca se loveste la un degetel, ea incepe sa zica 'Fu#$%^ degetelul ma#$, au, m-am lovit!', spunea Bianca Dragusanu revoltata. Vedeta a facut mai multe declaratii usturatoare, inclusiv despre faptul ca Andreea Balan urmeaza sa nasca la inceputul lunii martie. Spiritele s-au incins mai rau decat ne-am fi asteptat, iar discutiile dintre cele doua vedete au ajuns deja la un alt nivel.  'Eu am injurat ca o nesimtita ce sunt, dar aceasta emisiune (Asia Express, n. red.) a fost patru zile doar despre mine. Eu am injurat in aceasta emisiune TV, iar foarte multa lume nu a mai putut sa isi hraneasca copiii, unele nu pot sa nasca, de fapt… Au o problema: sunt ori constipate, ori au o problema cu nasterea, gen Andreea Balan nu poate sa nasca din cauza faptului ca eu am injurat in emisiune! Ce ne facem? Naste, si naste doua fetite care vor injura de la prima rasuflare…'

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img