vineri, 19 aprilie, 2024

„Nu trebuie să ne judecăm colegii pentru că noi știm cât de greu se câștigă pâinea”. Elena Merișoreanu le ia apărarea colegilor de breaslă după afirmațiile lui Gheorghe Turda

Distribuie:

Publicat:

Elena Merișoreanu le ia apărarea lui Constantin Enceanu și Mioarei Velicu, dar și celorlalți colegi de breaslă după o serie de declarații făcute de Gheorghe Turda.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară le-a mărturisit jurnaliștilor de la WOWbiz.ro ce crede despre afirmațiile lui Gheorghe Turda.

Elena Merișoreanu spune că nu ar trebuie să se judece colegii între ei, mai ales pentru că fiecare știe cât de multă muncă este în spatele unui spectacol și cât de greu se câștigă o pâine.

Elena Merișoreanu i-a luat apărarea și colegei sale Mioara Velicu, după ce interpretul de muzică populară a făcut o serie de acuzații la adresa ei.

Cunoscută interpretă de muzică populară a adus în discuție și faptul că artiștii cântă live la evenimente și la emisiuni TV, iar de multe ori se depășește timpul stabilit

pentru că nu pot întrerupe spectacolul chiar în timp ce publicul se distrează și dansează.

Elena Merișoreanu le ia apărarea colegilor de breaslă

Elena Merișoreanu spune că toți interpreții de muzică populară cântă live, iar de cele mai multe ori depășesc chiar timpul de două ore alocat pentru un spectacol, mai ales când oamenii joacă și se simt bine.

Totodată, artista susține că nu ar trebui să existe răutate între colegi, având în vedere că fiecare dintre ei știe cât de multă muncă este în spatele spectacolelor, fie ele evenimente private sau concerte mari.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img