joi, 28 martie, 2024

Nuntă mare la Timișoara! Armin Nicoară și Claudia Puican au spus “DA” și au organizat o petrecere regală! Nașa Georgiana Lobonț vine cu detalii incendiare

Distribuie:

Publicat:

Pentru Armin Nicoară și Claudia Puican a fost o zi extrem de importantă! Cei doi îndrăgostiți au spus da în fața lui Dumnezeu, iar după a urmat o petrecere pe cinste. Extrem de emoționată, nașa Georgiana Lobonț ne-a povestit în exclusivitate cum s-a pregătit de petrecere.

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de una dintre cele mai emoționante zile pe care le pot trăi doi tineri îndrăgostiți.

Cei doi artiști s-au căsătorit civil și religios, iar petrecerea a fost una restrânsă, plină însă de fast și distracție.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu nașa Georgiana Lobonț despre petrecere, despre emoțiile pe care le simte în această zi importantă și mai ales despre ținta pe care o va purta la petrecere. Artista a recunoscut imediat că are emoții și se bucură nespus pentru Armin Nicoară.

Nașa Georgiana Lobonț, emoții la nunta lui Armin Nicoară

Armin Nicoară și Claudia Puican i-au avut alături pe nașii lor în cea mai importantă zi, iar una dintre perechile de părinți spirituali a fost formată din Georgiana Lobonț și soțul ei. Celebra interpretă a venit de dimineața la Timișoara, acolo unde s-a și pregătit pentru marele eveniment.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img