vineri, 29 martie, 2024

Nuntă mare în showbiz! Ce reguli stricte au impus mirii invitaților: “Nu pleacă nevastă-mea de lângă mine!”

Distribuie:

Publicat:

În ultima perioadă au avut loc evenimente importante în showbiz, nașteri, nunți și petreceri de pomină. Aflăm acum că unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri din țară a decis să își unească destinele, iar petrecerea va fi una extrem de interesantă, cu o locație specială, dar și reguli stricte.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, nuntă de senzație

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, după ce amândoi au suferit din dragoste. Au o relație controversată, marcată de multe certuri și despărțiri, dar se pare că problemele au trecut acum și cei doi sunt tot mai aproape de a face marele pas: nunta.

Cei doi nici măcar nu s-au logodit, dar deja își fac planuri în ceea ce privește nunta. Consideră că au ajuns la nivelul mult visat și merită să ducă relația la un alt nivel. Asistenta lui Răzvan și Dani și iubitul ei au pus deja la punct anumite detalii, dar nu au dezvăluit data exactă a marelui eveniment.

Vedeta este nerăbdătoare să primească inelul de logodnă și deja și-a pregătit viitorul soț pentru ceea ce va urma. Aceasta i-a prezentat preferințele sale în ceea ce privește bijuteria pe care o va purta mereu de acum. Este vorba despre un inel cu rubin și diamante, care ar costa 18.000 de euro.

„I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante”, a dezvăluit Ramona Olaru.

Ce reguli a impus Cazacu la nuntă

Cătălin Cazacu este foarte strict în ceea ce privește marele eveniment. Este ceva special pentru el și Ramona și vor ca totul să fie pus la punct. Asistenta matinalului de la Antena 1 și partenerul ei au dezvăluit că își doresc să facă nunta pe plajă și nu ia deloc în calcul ca petrecerea să se desfășoare într-un restaurant, o sală de evenimente.

Cât despre obiceiuri, spun că nu le vor respecta îndeaproape, ci vor adapta unele după bunul lor plac. Mai exact, furatul miresei nu va fi deloc respectat, pentru că pilotul nu își dorește ca soția lui să plece de lângă el în noaptea nunții.

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine.”, a specificat Cătălin Cazacu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img