joi, 25 aprilie, 2024

Nutrientul esențial de care are nevoie fiecare celulă din organism: Împiedică apariția bolilor și încetinește îmbătrânirea organismului

Distribuie:

Publicat:

Coenzima Q10 este un nutrient energetic esențial, de care are nevoie fiecare celulă a corpului omenesc pentru a lupta lupta contra radicalilor liberi. Specialiștii spun că după 30 de ani depozitele de Q10 din organism încep să scadă, iar metabolismul încetinește, de aceea apar bolile.

Teoretic, coenzima Q10 îndeplinește în organism două roluri: asigură energie celulelor și le ajută să lupte contra radicalilor liberi fiind un puternic oxidant.

„Orice persoană care a trecut de 30 – 35 de ani ar trebui să ia coenzima Q10. Are nevoie de ea, ca sistemul său imunitar să fie capabil să respingă agresiunile la care organismul este în permanență expus. Viața se stinge în absența ei. (…) E nevoie de ea profilactic, pentru cei cu organism sănătos și care vor să se mențină așa, și au mare nevoie de ea cei care au boli cardiovasculare, neurologice sau digestive, bolnavii de cancer, cei cu scleroză multiplă, toți cei care au imunitate deficitară, diabet, osteoporoză și multe altele”, explica, la simpozionul Farmaciilor Remedia, renumitul ing. Ștefan Manea, potrivit doctorulzilei.ro.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img