vineri, 19 aprilie, 2024

Nutritionistul Mihaela Bilic recomanda: De ce e sanatos sa bei cafeaua si ceaiul cu lapte – Are de-a face cu absorbtia fierului

Distribuie:

Publicat:

Deși multe persoane preferă să consume cafeaua ca atare, părerile sunt împărțite. Se pare că laptele adăugat în cafea poate avea beneficii neașteptate și, de asemenea, poate diminua aroma puternică. Iată de ce este indicat să adaugi lapte în cafea sau ceai, potrivit unui expert în nutriție.

Cafeaua și ceaiul conțin o substanță numită tanin. Taninurile sunt substanțe cu efect antioxidant prezenți în ceai, cafea, fructele de culoare închisă și vinul roșu. Deși acestea au efecte benefice, pot interveni în absorbția unor nutrienți esențiali.

Mihaela Bilic, expert în nutriție și boli metabolice, explică de ce este indicat să consumăm aceste două băuturi cu lapte și ce efect poate avea acest lucru asupra organismului.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img