joi, 28 martie, 2024

O APROPIATA PSD NOUA SEFA A PIETII BARLADENE!

Distribuie:

Publicat:

Scenarii peste scenarii, personaje care se pregateau din umbra pentru functia de sef in cadrul Serviciul Administrare Piete Agroalimentare, Piete Volante, Talcioc, Targuri si Oboare Barlad . Toate aceste presupuneri se bazau pe eliberarea scaunului de catre Vasile Ciochina, cel care la jumatatea lunii Ianuarie se pensionase pe caz de boala. Dupa ” aranjamentele” pentru functia de viceprimar toti membrii liberali declarau cu subiect si predicat ca piata va fi a lor. Se pare ca timp de 6 luni, pana la organizarea concursului, cea care va gestiona acest serviciu este Daniela Viorica Tilici!           

Doamna Tilici este apropiata de cei cu gandiri social-democrate, si-a inceput munca in Primarie in perioada fostului edil sef Constantin Constantinescu . Primul job a fost la Cantina de Ajutor Social ca mai apoi sa se ocupe de Piata.                                            

 ” „Din data de 2 februarie, domnul Ciochina a ramas incadrat pe un post de consilier I A, cu contract de patru ore pe zi, la Serviciul Centrul de Afaceri «Tutova» Barlad, iar sarcinile celelalte au fost preluate de Daniela Tilici, de la Piata, pana la organizarea concursului de ocupare a functiei”, ne-a declarat Constantin Nituc, purtatorul de cuvant al primariei.

In ceea ce o priveste pe noua directoare a DAPPC, aceasta spune ca este interimar pentru urma toarele S ase luni, timp in care prioritara este continuarea modernizarii Pietii „Sfantul Ilie”, dar inca nu stie daca se va inscrie la concurs pentru a ocupa fotoliul pe termen nedeterminat. A precizat, in schimb, ca atributiile sale anterioare au fost preluate de Diana Sarghie, administratorul Pietei „Sfantul Ilie”. 
                                                                    
Asadar se pare ca postul de la piata ” nu este pentru cine se pregateste ( n.r. Carmen Bularda) ci pentru cine se nimereste”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img