vineri, 29 martie, 2024

O bătranică a fost amendată la botoșani pentru că vindea ghiocei: „niciodată nu a cerut să primească vreun leu degeaba, niciodată nu a stat cu mana întinsă”

Distribuie:

Publicat:

O tânără din Botoșani a transmis un mesaj de revoltă, într-o postare pe Facebook, după ce o bătrână care vinde flori pe stradă ar fi fost amendată pentru comerț ilegal.

„Pe bătrâna aceasta o știu de 4 ani de zile, 4 ani in care a stat la același colt de strada pentru ca sa….ATENTIE….sa castige un ban cinstit, nu să cerșească.

Doar primăvara si vara poate sta sa vândă floricele pe care tot ea le culege cu mana ei, ca să le vândă la persoanele doritoare. Niciodată nu a cerut să primească vreun leu degeaba, niciodată nu a stat cu mana întinsă.

Femeie cu palmele crapate de munca, chip blând si om necăjit pe care Republica asta infecta nu da doi bani, nu a furat milioane de euro din bugetul de stat, nu a primit mită cum o fac ai noștri justițiari, nu a ocupat functii in Administratia Publica pe pile si pe interes si cu toate acestea ea este cea care primeste amenda de 3.000 de lei pe motivul că…. ATENTIE…cum si-a putut permite sa vand niste ghiocei?

Domnilor politicieni, politisti si ciocoi parveniti, tot ce a facut aceasta batrana e sa castige niste lei in plus stand cate o zi intreaga sa isi vândă florile.

Dacă si-ar fi permis si ea ca voi o vilă cu piscină, masina de lux si vacante exotice, cu siguranță nu ar fi fost un om cinstit si cu siguranta nu s-ar fi chinuit pentru fiecare leuţ pe care îl primește pe merit.

Dacă si-ar fi permis sa duca o viata decentă nu ar mai fi ajuns in situatia in care sa fie umilită a mia oara de acest sistem.

Dar acesta e sistemul lor, sistemul in care aceste bătrâne bătute de soarta sunt cele mai mari conducătoare ale clanurilor mafiote, în timp ce în Botosani, țigările de contrabandă se vând pe sub nasul polițiștilor.

Și te vei duce acasă javră și te va întreba copilul tau : „Tati ce ai salvat azi în uniforma de polițist?”

Iar tu îi vei răspunde: Uite fiule, am amendat o bătrână că vindea ghiocei”, a scris Ariadna Cîrligeanu în postarea de pe Facebook.
Sursa Antena3

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img