joi, 18 aprilie, 2024

O bruneta celebra ii vrea locul Gabrielei Cristea si trece peste Bianca Dragusanu: ”O sa fiu noua prezentatoare Te vreau langa mine!”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea e in plin scandal cu sefii de la Kanal D dupa ce acestia au decis sa puna punct colaborarii cu ea si sa o puna in locul ei pe Bianca Dragusanu. In ”peisaj” si-a facut insa aparitia o alta bruneta controversata, care a anuntat ca vrea ea sa preia fraiele emisiunii ”Te vreau langa mine”.

Gabriela Cristea trece printr-o perioada nu tocmai usoara. Insarcinata si ”pusa pe liber” de sefii de la Kanal D, bruneta s-a trezit cu o concurenta acerba pentru scaunul de prezentatoare pe care-l ocupa.

Fosta jurnalista Ioana Popescu a transmis un mesaj public sefilor de la Kanal D ca si-ar dori sa prezinte emisiunea Gabrielei Cristea.

”Am citit pe net ca Gabriela Cristea, care este o scorpioanca simpatica, dar nu chiar pe stilul meu (ea nu e asa de deschisa ca mine, e mai calculata, eu sunt mai naiva…) -, a fost concediata de Kanal D. Acestea fiind zise si aplicand regula fratelui meu spiritual, Nea Coelhio, care zicea ca ”daca vrei ceva, pai il vei avea” declar (sa vedem daca are efect in urmatoarele zile! is tare curioasa – hihihi) Ma bag! Sunt scorpioanca, sunt simpatica! Si rating fac cacalau! O sa fiu noua prezentatoare de la ”Te vreau langa mine””, le-a spus Ioana Popescu prietenilor ei virtuali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img